Villa Park
to miejsce o wyjątkowym klimacie, które różni się od dużych, sieciowych hoteli. Naszym celem jest zapewnienie gościom kameralnej oraz zacisznej atmosfery z wyśmienitą kuchnią włoską, jak i regionalną śląską. Zapewniamy również niezapomniane wrażenia estetyczne i kulinarne, przygotowane specjalnie dla Państwa przez wyselekcjonowanch kucharzy i obsługą na najwyższym poziomie.
Do dyspozycji naszych Gości mamy trzy sale bankietowe, taras, grilla oraz altanę letnią, w których serwujemy wykwintną kuchnię włoską
oraz niezapomniane smaki kuchni regionalnej. Marynowana kaczka w malinach i starym winie, flambirowana wołowina czy też tagliatelle z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami poruszą każdego amatora dobrej kuchni. Niezapomniany smak sycylijskich potraw pozwoli na moment przenieść się Państwu na południe Włoch. Golonka w piwie, pierogi z kaszą i prawdziwkami to kolejne propozycje, które przybliżą najodleglejsze czasy dzieciństwa i smak wiejskich smakołyków.
Zapraszamy do zapoznania się z naszym Menu weselnym.