Firma OMEGA Restaurant & Catering powstała z myślą świadczenia usług cateringowych o najwyższej jakości. W ofercie staramy się uwzględniać indywidualne preferencje i życzenia naszych Klientów przy jednoczesnym utrzymaniu konkurencyjnej ceny.
Nasza firma dysponuje klimatyzowaną restauracyjną salą mogącą pomieścić do 40 osób oraz salą konferencyjno-bankietową wyposażoną w profesjonalny sprzęt audiowizualny na której możemy zorganizować spotkanie bądź imprezę dla 110 Gości.
Wizytówką naszej firmy są dobre, wysokojakościowe potrawy, znakomita obsługa oraz konkurencyjne ceny. Dostosowujemy się do potrzeb oraz wymagań klienta. Serwowane przez nas potrawy zawsze są wysokiej jakości przygotowane ze świeżych, sprawdzonych produktów.
Przedstawiamy propozycję menu weselnego restauracji OMEGA. Chcielibyśmy podkreślić, iż jesteśmy otwarci na Państwa sugestie oraz dołożymy wszelkich starań by ten wyjątkowy dzień był dla Państwa naprawdę niezapomnianym przeżyciem.
Nasze przykładowe MENU
Staropolskie przywitanie chlebem i solą
Toast powitalny – wino musujące
Obiad
Zupa
Rosół z makaronem
Dania główne
Kotlet imperial
Kurczak nadziewany
Kotlet de volaiile
Roladki wieprzowe z nadzieniem serowo ziołowym
Zrazy w chlebkach po staropolsku
Karkówka z pieczarkami i masłem
Polędwiczki w sosie kurkowym
Kęski rybne serwowane na grillowanym grejpfrucie
Dodatki
Ziemniaki z wody
Frytki
Pyzy
Sos myśliwski
Sos z zielonego pieprzu
Surówka wiosenna
Surówka z marchwi i ananasa
Sałata z rokpolem
Buraczki z chrzanem i wiśniami
Deser
Puchar lodowy z sałatką owocową śmietaną i sosem czekoladowym
Mieszanka ciast
Kawa, herbata,
Kompozycja owoców
Zimny bufet
Schab ze śliwką
Galantyna z kurczaka z nadzieniem grzybowy
Fileciki z kurczaka na ananasie
Polędwiczki z nadzieniem grzybowo serowym
Schab pieczony w otulinie ziołowej
Szparagi w szynce
Rolada wieprzowa nadziewana boczkiem w otulinie ziołowo czosnkowej
Rolada z indyka nadziewana pasta wieprzową z serkiem topionym
Pasztet z koniakiem i czarnym pieprzem
Galaretki drobiowe z jajkiem przepiórczym
Kuleczki mięsne w sosie paprykowo pomidorowym
Ryba po grecku
Dzwonki z pstrąga w galarecie
Sałatka wiosenna
Sałatka Rejentowej
Sałatka Curry
Sos ziołowy
Dodatki
Pieczywo mieszane
Masło
Szynka pieczona z jałowcem podawana z ziemniaczkami i sosem chrzanowo koperkowym
Tort weselny piętrowy (ok. 24.00)
Smaki do wyboru( gruszkowy, węgierski, truskawkowy, śmietankowy, cappuccino, orzechowy)
Śniadanie
Barszcz czysty
Golonki duszone w piwie z kapustą i grzybami
Bigos myśliwski
Ragout z wieprzowiny z czosnkiem
Dodatki
Pieczywo mieszane
Musztarda, chrzan
Woda mineralna, soki owocowe – bez ograniczeń
Kawa, herbata – bez ograniczeń
Dla każdego gościa przewidziane jest ok. 3 porcji z poszczególnych kategorii dań (obiad, ciasto, zimny bufet, śniadanie). Szacowany koszt przedstawionego menu to ok. 145 PLN od osoby. W podanej kwocie nie jest ujęty koszt szynki pieczonej (ok. 300 PLN). Mamy nadzieje, że zaprezentowane menu wzbudziło Państwa zainteresowanie i powierzycie Nam zorganizowanie przyjęcia. Jesteśmy również otwarci na Państwa sugestie co do zaprezentowanego menu